Belajar SEO | SEO Optimization | Search Engine SEO |

Belajar SEO - SEO Tips

SEO | Search Engine Optimization Tips

Belajar SEO

This blog originally was created for Cabaran SEO organized by Wangcyber with a key phrase of Belajar SEO. Since it was being declared as # 1 for that SEO competition on 17 July 2008, i has not optimize it anymore to maintain that position, However, i will keep on update this blog for benefits of people who may think this blog is relevant.

Another Tit-Bit...

I hope you will find useful info about Search Engine Optimization tips in here :)

Belajar SEO - 1 July 2008

It kind of not very stable on the position of this blog. It is something that i need to study. No doubt, the serp position will never stay at one place as long as new blog is coming and that is why we have to maintain the blog. How to maintain and what to maintain? Belajar SEO is actually continuous process.

1. Content
I think we have to update the blog from time to time because Google like the fresh content.

2. Backlink
Establish the backlink as many as we can BUT get the quality ones.

6 comments:

  1. BelajarSEO said...
     

    time to build up the quality backlink

  2. Mortgage Rates Predictions said...
     

    Hi..
    salam kenalan..
    emm, sy rasa blog ni masih baru lagi..
    tp bila seacrh dgn keyword "belajar seo", blog ni di rangking kedua sy tgk..
    emm, apa rahsia nye tu?
    blh kongsi2 kan..

  3. BelajarSEO said...
     

    biasa-biasa je teknik ni.

  4. Mortgage Rates Predictions said...
     

    ye la..
    biasa-biasa tu mcm ne ek??
    kongsi2 la sikit..huhu
    sy dah pening ngan blog sy yg satu ni, susah betul nak masuk dlm search engine google..
    sedang blog sy yg mula2 tu senang pula nak masuk dlm search google dgn keyword "online opportunity seekers", "online business seekers", blog utk keyword ni cepat je masuk dlm search google..
    tp blog yg satu lagi ni susah tul nak masuk dlm search google..
    knp ek?? blh bantu..huhu

  5. Belajar Seo said...
     

    Blog awak mortgage tu memang banyak saingan. Anyway i like the way you blend your adsense.

    1. Submit to social bookmarking
    2. Build Backlink.

  6. Azuan|Mortgage-Rates-Predictions said...
     

    Tp blog sy yang online opportunity seekers tu byk juga saingan nye, tp masib blh masuk dlm top 10 search google..

    cum blog yg mortgage ni je susah sngt nak masuk, dan blog mortgage ni ni, sy just tumpukan keyword "mortgage rates predictions" , saingan tak berapa byk mana, tp blog mortgage sy susah sngt nak masuk top 10 google..

    tak tau la nak buat mcm ne lagi..

    Berkenaan dgn meta tag, adakah ia masih berkesan??

    utk build backlink tu mcm ne??
    sy tak berapa faham la..

Post a Comment